Kategóriák
Akciós termékek

Szúnyog és Rovarcsípés

A szúnyogok, kullancsok és különféle rovarok támadásaitól  védeni kell magunkat Szúnyog, Rovar, Kullancsriasztó sprayvel!  

Ha megcsípett minket valamilyen rovar, akkor pedig enyhíteni kell a fájdalmat és a bőrgyulladást Csípés utáni krémmel! Szerencsére ma már többféle termék is van, ami segít ebben.

A szúnyogok nyálmirigye véralvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagokat tartalmaz. A csípés helyén, bőrelváltozás (kiütés, gyulladás) észlelhető. A viszketést követő vakarózás felsebzi a bőrt és ennek hatására másodlagos, esetleg elgennyedő fertőzés keletkezhet és többféle betegséget terjesztenek. Igen fontos távol tartani a legyeket is, mert sok veszélyes betegséget is terjeszthetnek.

A kullancsok egyre jobban elszaporodnak. Hazánkban minden századik kullancs fertőzött az agyhártyagyulladást - okozó vírussal, és ennél sokkal gyakoribb a Lyme-kórt okozó baktérium, amely száz kullancs közül tízben megtalálható. A közhiedelemmel ellentétben a kullancsok nem csupán erdőkben élnek, szeretik a füves-ligetes árnyas helyeket, ahol az aljnövényzetben várakozva vár áldozatára. Védekezni kell ellenük minden esetben, amikor a természetbe megyünk.

 

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
KULLANCSRIASZTÓ SPRAY GALAKTÍV BIO 100ML
Egy vadonatúj kullancsriasztó, amely kizárólag természetes anyago..
1,690 Ft
Nettó ár: 1,331 Ft
SZÚNYOGRIASZTÓ SPRAY GALAKTÍV BIO 100ML
Vadonatúj rovarriasztó szerek, amelyek kizárólag természetes anya..
1,490 Ft
Nettó ár: 1,173 Ft

Készítette a SmartConsulting csapat!

Hasznos oldalak: egeszseg.lap.hu | taplalekkiegeszito.lap.hu | kismamaruha.lap.hu