Kategóriák
Akciós termékek

Legkeresettebb

Megmutatjuk legkeresettebb termékeinket:

Limonádé készítő palack: Trendi, sportkupakos kiszerelés felhajtható fogantyúval! Ízesítse ivóvizét kedvenc gyümölcsével, élvezze a természetes, friss gyümölcsös ízt nap mint nap! BPA mentes anyagból készült kulacs, ami könnyen tisztítható, akár mosogatógéppel is!

LIMONÁDÉ KÉSZÍTŐ PALACK

 

 

Turbo Trainer Hasizomgép:   Látványosan erősíti a has- és derék izmokat.Feszesíti a comb- és fenékizomzatot, formálja a felsőtestet.Akár napi néhány perc használat elegendő.Forradalmian új, ízületkímélő módszer

 TURBO TRAINER HASIZOMGÉP

Accu-Chek Performa Vércukormérő készülék:  A diagnosztizált cukorbetegeknek szükségük van akár naponta többször is a vércukor ellenőrzésére. Az otthoni méréssel szemben is követelmény a mérés pontossága, mindez gyors és kényelmes technikával.Érdemes népszerű vércukorszintmérő típus mellett dönteni mint az Accu-Chek Performa,melynek pontossága megfelel a nemzetközileg elismert (DIN EN ISO 15197:2013) szabványnak.

Képtalálat a következőre: „accu chek performa vércukormérő”

 

Philips Respironics Family Inhalátor:  Alkalmas asztma,nátha,hörghurut,allergia,légzőszervi problémák kezelésére.Ajánlott dohányosok részére is

Képtalálat a következőre: „philips respironics inhalátor”

 

 

Uriel IT-38 Bütyökkorigáló:  Segítséget nyújt a Hallux Valgus műtét után.Megakadályozza a láb kóros deformációját, kihajlását.Megelőzi és enyhíti a fájdalmat kellemetlenséget nyomást vagy dörzsölést a lábujjak között.Segít a bütyök újbóli kialakulásának megelőzésében.

URIEL IT38 BÜTYÖKKORRIGÁLÓ

 

Salin Sóterápiás Készülék:  Sóslevegő a hegyek szívéből! Napjainkban rohamosan nő az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. A sós, tengeri levegő és sóbarlangok kedvező élettani hatásai széles körben ismertek.A Salin sóterápiás készülék segítségével sós levegőt varázsolhat otthonába!

SALIN SÓTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK

 

Szülési szett: Egyszer használatos műtős ruha. Pl.apás szülés esetére.

SZÜLÉSI SZETT APÁK RÉSZÉRE

Készítette a SmartConsulting csapat!

Hasznos oldalak: egeszseg.lap.hu | taplalekkiegeszito.lap.hu | kismamaruha.lap.hu